| MY STORY™ |


Monday, April 5, 2010



yeah. AF8 kembali wok. dan cam bese,ada je pelajar yg akan aku minat gilak. same gak cam korg yg sape2 follow AF dari musim pertama ye tak? aku rase2 kebanyakkannye perempuan yg suke follow AF nie tol tak? heh.

agak2 sape ekk yg aku minat ntok AF kali nie? sudah tentu IWAN. hohoho! kenapa aku minat Iwan? dye ada suara, persembahan dye terbaik, dye leyh buat orang geram ngan dye. haha. ehk, paling penting,hellooo,dye dok negeri sembilan okey! dokek yo ngan umah kakak den kat somban tew hah. den dok tampin. sonogori lah kito yo tak jang oi?? haha.

aku plg suke Iwan nyanyi lagu Haven't Met You Yet tapi paling suke gak dye menari mase daus nyanyi lagu CARI JODOH. Iwan sangat cute okey! :) i likeee.

sape2 yang minat Iwan, mari AFUNDI IWAN okeyy!!

* tapi i tak afundi sekarang. mase dye masuk final nnt baru i Afundi.*

GO IWAN GO!!!


Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 12:31 PM |

5 Comments:

Post a Comment


At 05 April, 2010 19:55, Blogger jejaka anggun said........
go iwan go home?
 


At 05 April, 2010 21:24, Blogger adeq said........
yeah!IWAN mmg best w/pun i x mnt sgt AF....
 


At 06 April, 2010 06:14, Blogger mR.sYaH said........
best sgt ker? bleh gantikn aizat ke taun depan... heheh..
 


At 06 April, 2010 08:48, Anonymous Addeena Dzakwan said........
sonogori tuh.

mula-mula aku igt aku speaking jepun. serious. tp bile baca balik - senegeri rupenye. cehtttt.
 


At 08 April, 2010 00:16, Blogger | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | said........
JA: ehk, boleh je. hahahaha. :D

ADEX: ehk,u sape ekk? :) a'ah iwan best kan? thxs singgah blog i..:)

syah : xley kot? kot la..aizat still the best! :)

syafa : hahaha. ada makne ke SONOGORI tew dalam jepun doe?