| MY STORY™ |


Wednesday, April 29, 2009

Peraturan nak jawab tag ni ialah


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


ya udah.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
shafiq.kawan serumah bf akuh :)

http://shafiqscreamo.blogspot.com
[bace pasal dye jd banana.ngeee..]


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

  1. gemar gigit kuku
  2. chentakuh, muhd azry.
  3. sensitif
  4. atas meje kat bilik mst ada gambar2 aku dan sepasu bunga orkid warna purple!
  5. suke bt hal sendiri
  6. senyap. xbererti sombong
  7. melukis xbererti hebat
  8. suke gile ngan bunga ros warna putih! sayang..errr...nak sekuntum! ngeee..
  9. 12 ogos 2008.tarikh keramat!
  10. tenis hobi kuh.

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

calon² bertuahnye adalah:

  1. azry.
  2. sha.
  3. syafa.
  4. me.
  5. nie
  6. je
  7. sahabat
  8. kuh.hehe


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

:)


Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 6:58 AM | 0 comments
Thursday, April 16, 2009
Jumaat kelmarin aku keluar dengan sahabat2 baik kuh!dayang & Nadia.nie gambar2 aku bersama mereka.





Karaoke



Umah kawen kat melaka.ayu x kami?haha.


hah!nie nak cite pulak pasal aku hitam??grrr..artew aku kuar ngan akak aku.g tampin.akak aku nak belikan mak aku set katil.mungkin akak aku beli sbb besday mak aku 29/4 nie kot.heh.so aku pun kuar la ngan akak aku..pastew dah merayap2 cari set katil,da jumpe dah..pastew mase nak g ke tempat letak kereta,terserempak ngan kawan akak aku.dye tnye aku nie sape.akak aku ckp la aku nie adik bongsu dye kan?pastew ade ke ptot dye kate aku nie gelap ckit dr akak aku??grrrr!kawan akak aku tew india.sekurang-kurangnye aku xla segelap ko.haha!nie aku upload gambar aku bersama akak aku,mak n anak buah aku pada raya tahun lepas di rumah menteri besar n9.





gelap sangat kah aku?

nie plak cite anak buah aku.disebabkan aku nie gile kan cite upin ipin,aku pakse akak aku belikan baju ntok anak buah aku shasha & sharul baju upin ipin nie.pesal aku xbelikan je ekk?saje nk bazirkan duit akak aku.haha.





nie lah anak2 buah aku..shasha farhana & sharul farhan.

heh..tata sumerrr..

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 4:56 AM | 2 comments
Wednesday, April 8, 2009


semalam aku balik tampin dari s.alam.naik tren.aku punye la ngantuk,tertdo kat dlm tren.sedar2 je da kat kl sentral!bayangkan org mase aku tdo dlm tren tew punye ramai,mase aku sedar,tinggal 2,3 org je dalam tren tew.maknenye da lame ar tren tew kat kl sentral.aku bule xsedar!bile aku sedar2 je da kat kl sentral,aku pun gocoh2 ar bgun dr tempat duduk aku.aku diri da nak sampai pintu,pintu da bunyi tet tet tet.tertutup trus pintu tewh.aku cpat2 ar tekan butang hijau kat pintu tew supaya pintu terbuka.nsb baik terbuka!malu siot aku kat dlm tren tew.waaa!bule aku xsedar da sampai kl sentral.gile punye lena aku tido.

da sampai kl sentral,g platfom 6 ke seremban.sampai2 je semban,naik bus kat terminal 1 balik tampin.mak aku xjemput kat semban.heh.saje je xnak mak jemput.



arnie buzday balak aku!epy buzday sayang!!erm..sayang..sori..mlm td lambat wish buzday sayang..;( yana ngantuk sgt sampai tertido yang..maaf sgt2..yana xsengaja yang..hukk!mst sayang tacing gile an??maaf sgt3 yang!!!aduh..nyesal gile ouh.humm..

malam td puas aku mintak maaf kat azry sbb lambat wish bfday dye.aku kol xnak angkat.majuk kot?pastew xlame tew dye call..free la kate kan sbb bzday dye..heh.aku dok gayut ngan dye sampai kol 4 pagi.bapak lame.heheheee..sonok je borak2 ngan dye.cinta sama kamo lorh!

hadiah dye aku da bg awal2 da..ari selasa aku bg hadiah kat dye mase ktowg g sunway.best tgk wayang cite fast n furious 4?aku xpena tgk pun cite tew dr awal.tp layan jela.best3!

ilysm azry!

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 9:09 PM | 9 comments
Friday, April 3, 2009


bsok aku ngan bestfwen aku yg sorg nieyh nak merayap mid jap.ade barang ckit nak beli.heh.pas g mid balik s.alam terus.kawan aku tewh balik serdang.aku skunk ulang alik tampin s.alam je..sbb kelas aku hari senin sampai rabu je.rabu ptg aku balik tampin.ahad balik s.alam balik.hehe.bosan la aku dok s.alam lelame.dok terperap je kat umah watpe.baik aku balik tampin.leyh makan sedap2.mak masak la katekan..heheh..pastew kalo dok tampin senang ckit nak merayap.upss..haha.tew jela nak cite.tata..

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 8:57 PM | 0 comments