| MY STORY™ |


Friday, April 2, 2010



ehem. patotnye bende nie update dr 2 minggu lepas. xsempat je. haha. ape tew ARENA PTPL 2010? act,aku pun xtau mende nieyh n xpernah tau lak. yelah, kat kolej PTPL tew mcm2 pulak agendanye kan.. aku dapat tahu nie pun lepas Wan cite. upe2nye Arena PTPL nie ntok pencarian bakat2 seni dalam kolej PTPL upenye. (member aku lg sengal, "arena PTPL nie gusti ke?" ) ok,dye lg dasyat dr aku k. haha. erm.. yang aku join nie pun final upenye. so ape yang aku faham arena PTPL 2010 seramai 12 org jadi finalis. 2 group dances, yg lain2 nyanyi. aku? aku jadi bekup ntok Sahzuan.


bermekup2 u! haha

Wan jadi finalis dalam Arena PTPL nie. so aku jadi pelakon dye. aku jadi curang. hohoho! mule2 dye nyanyi lagu Jeritan Batinku dalam versi dye sendiri. pastew kuar sountrack violin. budak kecik 2 org masuk.sorang lelaki,sorang perempuan. budak lelaki nie bg cincin kat pempuan nie.. [kengkonon ktowg kawan dari kocik] .. pastew lepas budak laki bg cincin kat pumpuan nie, dorang blah then aku lak masuk. aku masuk bg cincin tew balik kat Wan.[konon2 da besar]. pastew aku blah. then Wan nyanyi lagu Mahakarya Cinta,minus one. aku lak masuk ngan lelaki lain. [aku pun xkenal sape laki tew.wan main rembat je,wakka.nasib sporting] aku buat derk je ngan wan mase tew sambil borak2 ngan lelaki tew. Wan dok nyanyi feeling2 kat aku. then aku ngan skandel aku tewh kuar mase pertengahan lagu. last skali aku naik dgn budak lelaki n pumpuan kecik tew, pumpuan kecik tew peluk lengan Wan n sandar same juga budak laki tew peluk lengan aku n sandar.[ konon2 aku nyesal dan kami nak jadi macam zaman kanak2 dulu] hohoho.


lelaki 2 orang tew,penari. dowg dpt no 3.

act,mule2 plan ktowg lain aw. lg gempak ar.tp bile reheasel kali kedua, boleh dikatakan smua finalis tiru idea Wan. mane xngamuk itu lelaki? ye ar,idea kene ciplak kot! pastew aku, amoi, wan, n dalam berbelas org lagi kawan termasuk peserta koir g satu tempat perhentian tol, ktowg dok pk idea2 baru. tp aku mmg dah xde idea dah mase tew. [sbb aku bukan org seni kot?] last2 Wan gak yg bg idea. hehee. so,yg aku cite td lah jadinya..

dan2, Wan juara Arena PTPL 2010 okeyyy!! hahaa. korang ciplak2 idea pun,Wan gak juara..:) so,congrate wan!!



wan n me. wan dapat duit cash, kontrak selama setahun dgn ape tah? aku lupe?, cenderahati dan plag? [cmane tah eja]

video persembahan akan diupload kemudian sbb xdapat lg..:)

tahniah !


Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 9:49 AM |

2 Comments:

Post a Comment


At 18 April, 2010 04:26, Anonymous Anonymous said........
menggelabah,
 


At 09 July, 2010 05:52, Anonymous woot woot said........
oke wut .