| MY STORY™ |


Wednesday, June 23, 2010



hey hey hey. ahhaa. lame sudah tak mengupdate blog nie. ada je cerita aku nak post, tp malas. hhahaha. kelmarin akak aku ajak bercuti di Port Dickson.. alah,negeri sembilan gak. haha. tp takpe, follow jela. alang2 aku pun tgh stress. pasal ape erk aku stress? macam2 doe. hal budak rumah yang bermacam2. aku amoi n ona je takde masalah. hahaha. stress pasal bercinta? ahhaa! no komen. wakaka. so sampai je hotel Avillion, wow! dapat chalet water view. bapak best! sehari rm600. ahahaa. mmg best! dapat tgk pantai dr balkoni. bole memancing. nak memancing dalam bilik air dye pun takpe pasal dalam bilik air, sambil mandi kat bath tab dye tew, ko pandang bawah, laut! fhewwww. seronok gaban aku. letak je beg, aku trus bawak anak buah aku si shasha dan sharul pi mandi kat kolam yang ada kat hotel tew. uppps,before tew tukar baju mandi la.. fuhh. sangat , sangat, sangat best dgn pemandangan yg best! bile senja, nampak matahari turun.. wow. seronok je. tp aku xamik gambar sgt. malas! npon pun aku xpegang sangat. terbiar je. ouh ye, cakap pasal npon. kat sane aku tgk semua orang pakai npon blacberry dan nokia model E series. hahaa. xde npon nokia N series ke X series ke, sony ericcson ke.samsung ke. erk. lebeyh2 lak. hahaa. yeah,makan malam yg sangat sodap! harga pun sodap gak la kan? hahaa. makan sambil tonton bola. haaa. xla meriah mane. berbanding mamak,semua jerit kalo gol atau cubaan gol. kat situ dan mungkin hotel2 lain juga, sekadar tonton tanpa bersuara. hahaa. sunyi sepi je. padahal tew hall ntok tonton bola tewh. huhu.



* yeeeha! 5 july nie aku berlakon pentomen menjadi kakak tiri yang jahat! dalam cerita cenderella dan amoi jd cinderella. persembahan lakonan ntok Annual Dinner SHS! dan aku sampai skunk lom beli/sewa costume lagi. tak tau nak carik kat mane..:( "

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 10:46 PM |

4 Comments:

Post a Comment


At 24 June, 2010 07:44, Blogger jejaka anggun said........
jahit sendiri jer costume tuh....
 


At 24 June, 2010 09:20, Blogger | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | said........
hahaaa. tamaooo! ingat i nie taylor kerw.. hahaha
 


At 24 June, 2010 11:12, Blogger xazryx said........
berlakon elok2.
 


At 24 June, 2010 22:25, Blogger | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | said........
hahaha. elok2 atau "elok2"? ahahaa