| MY STORY™ |


Friday, March 6, 2009
perrrrrrrgh.bengang ouh aku arnie!arhh!mcmnie..aku kne cari umah dalam mase cuti sem nie ntok naik sem nnt.sbb umah sewa aku sbelom nie,ktorg kne pindah..so aku dok mencari2 ar umah skunk nie..tp sblom tew,aku nak cite ckit,artew mase aku final exam,aku xde rumah au..so aku ulang alik tampin ke s.alam ntok amik paper aku tewh.tp ade 2 subjek exam nie,isnin ngan selase,2x pagi..pkol 9..n aku tkot xsempat dr tampin ke s.alam.so aku mintak tolong member aku nie..farah namenye..mintak tlg tumpangkan aku kat umah dye 2 hari tew..dye ok je,tp member umah dye yg xkasi.aku pun cari ar alternatif lain..last2 aku dok umah sdare aku kat klang..bengang gak aku.tp nk bt cmane.member bilik dye yg xkasi an..

so artew,farah anta msg tnye aku nak umah tew ke x,aku ckp xnak sbb aku da kecik ati da ngan roomates dye tewh.so aku amik umah kawan aku yg agak rapat gak,tp cos laen ar.name dye *****..tettt..xle gthu..haha.kang gado lagi lak.tp aku nak umah dye nie,aku kompemkan dgn kawan aku sorg lagi.fathi name dye.pstew da comfirm ar kan aku masuk umah tew.pastew chut2,budak ***** ni dok komen aku ckp aku dok mane..aku ckp la aku serumah ngan dye..aku ckp kat dye aku nak dok dalam 2,3bulan..pastew kalo ok,aku dok ctew ar kan..chut2,mase dye nak bayar duit sewa bulan nie,dye g ckp kat akak rumah tew aku nak dok sementara?pastew akak tew ckp aku xle dok ctew..
pergh..bengang gak aku.so ntok mengelakkan pertelingkahan,aku senyap je..


pastew ade lak classmate aku pelawa aku dok umah dye sbb dye pun nak carik org..aku pun confirm ar dok ngan dye..pastew td,akak umah fara nie msg..

Akak tewh:slm,dik cnfim x msk uma akk nie.
aku:maaflah kak..
Akak tewh:npe?xjd msk ke?
aku:aah xjadi.sori ye kak..
farah:wey yana ko nk msk ke x nk?men2 r ko nie..klau ko x msk aku kne pndh kt umah ***** lak tau x..ko nk ke x skg nie?
aku:ouh.aku mmg nk artew,tp akak tew mcm desak2 aku swuh byar dposit cpat.aku ragu2 r ngan dye smpai nak aku msuk duit kat account dye.so,aku xmsuk.ko msuk umh ***** k.
Akak tewh:jgnla main2 dik engtkn nk msk.
aku:sy xpat msuk ada sebab.maaf sgt2.
Akak tewh:laenkali bgt awl2 sbbkn awk akk da ilag bdk yg nk ganti akk 2
aku:maaf sgt2 ye kak..

tew jela yg aku msg ngan mereka2 nie.pada akak tewh,sy mintak maaf sesngt.mmg sy ade skit ati skit dgn akk tp bkn niat sy nak bls dendm.cume sume nie berlaku dgn cepat.

pada ***** thx ar bt aku cmnie,kalo ko xckp artew,mst xjd mcmnie.mst aku xsusahkan akak tewh.tp aku xsalahkan ko 100%.sbb ade gak hikmah nye bile xjd masuk umah ko.aku dpt umah, member ok bngat.n pada ko jgk,aku xtawu ar ko nk balas dendam ke ape ke kat aku pasal dulu kite seHostel tewh.sbb aku xwish besday ko kan?sori sangat.aku btul2 lupe.bkn aku sengaja.aku syg ko.

pada sesape yg bekenaan,yana mintak maaf,mintak ampun sesgt jika yana wat korg sakit hati,susahkan korg k?sori2..

pada yg SpeCiaL,yg dok BTS tewh:thx..yana xle wat pe da..skati la nk msg ke x k..nak bt pe ke,bt la..yana dalam bnyak masalah nie,u lgsung xtlg yana an.xpela.yana xkisa.da bese da sume bt sorg2.sori sgt pasal artew n pasal sblom2 nie n kalo ade wat salah silap,harap maafkan yana.




tataaa...

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 10:34 PM |

4 Comments:

Post a Comment


At 07 March, 2009 00:04, Blogger e i s h a said........
ei !
spe yg wat yana mcm nih ?
sib bek sha x msuk ptpl .
klu x ..

siap die !
["] .
 


At 09 March, 2009 01:06, Blogger |Liyana PELANGI™ | said........
ShA:hehehe...ade la hamba Allah sorg nie..;)
 


At 09 March, 2009 04:18, Blogger si rakan pena . V2 said........
wah dah ada blog ? :)
meh ar singgah blog www.shafiqscreamo.blogspot.com
 


At 11 March, 2009 22:53, Blogger |Liyana PELANGI™ | said........
nie mst shafiq kawan dak azry nie kan?
haha..ok2..
yaan singgah skunk jugak.haha