| MY STORY™ |


Wednesday, April 29, 2009

Peraturan nak jawab tag ni ialah


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


ya udah.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
shafiq.kawan serumah bf akuh :)

http://shafiqscreamo.blogspot.com
[bace pasal dye jd banana.ngeee..]


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

  1. gemar gigit kuku
  2. chentakuh, muhd azry.
  3. sensitif
  4. atas meje kat bilik mst ada gambar2 aku dan sepasu bunga orkid warna purple!
  5. suke bt hal sendiri
  6. senyap. xbererti sombong
  7. melukis xbererti hebat
  8. suke gile ngan bunga ros warna putih! sayang..errr...nak sekuntum! ngeee..
  9. 12 ogos 2008.tarikh keramat!
  10. tenis hobi kuh.

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

calon² bertuahnye adalah:

  1. azry.
  2. sha.
  3. syafa.
  4. me.
  5. nie
  6. je
  7. sahabat
  8. kuh.hehe


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

:)


Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 6:58 AM |

0 Comments:

Post a Comment