| MY STORY™ |


Saturday, June 27, 2009


movie: transformer - revenge of fallen
tempat : GSC dataran pahlawan Melaka.
pengikut: abg ijam & kak ain :)
hall: 6. tp kak ain & abg aku hall 7.haha.saje aku beli tiket lain2.tp masa same kot.



hall 1 - 10 sumenye movie transformer.
takde movie lain.
orang ramai gile kot.




*tengok ar.betapa ramainye orang*

transformer memang terbaik wok!
banyak robot - robot berbanding transformer 1 dulu.
tapi ada jugak robot yang dicipta tanpa tujuan.watak robot tew mati kat ctew je.
kalo nak tao cite nie best ke x,g la tgk.jangan tunggu HBO kluar cite nie pulak.heh,

tapi aku ada tak puas hati dengan penonton yang dok sebelah - sebelah aku lah.
adoiiyai!

situasi 1 : aku dah duduk di tempat aku.iaitu dihujung sekali belah kanan.barisan ke 5 dari screen. tak lame kemudian, datang lah seorang kakak yang membawa adiknya. kakak umurnya dalam lingkungan 15taun. adiknya dalam 7/8 tahun. kakak nya duduk disebelah aku.adik nya da tentu la dok sebelah kakak dye.

situasi 2 : transformer bermula.

situasi 3 : perbualan antara kakak & adik [dalam keadaan aku tgh suspen tgk cite tewh]
si adik : kak,jap g kan orang yang sam cium tew org jahat kak.dye kuarkn lidah dye. pumpuan sebenarnye robot tew kak.
kakak : a'ah lah dik. mase nie baru sam tao pumpuan yg goda dye tewh jahat!
[ha'ala! hilang suspen aku!]

situasi 4 :
hero transformer (sam) berkata,: what?? Mesir??
kakak nye mengulangi apa yg sam kata :what??mesir??
[xpayah ar nak ulang.ko ingat aku pekak ke xdengar ape sam cakap??]

perghh!! situasi nie berulang sampai la abis cerita. geram tol aku! hilang mood aku nak tgk cite tewh sbb adik kepada si kakak tewh da bagitao dulu. Tao ar ko da tgk cite nie berjuta kali sekalipun.xpayah ar nak g tao satu panggung yg ko da tgk cite nie!siap cite lagi tewh!!perghh!panas tol aku semalam. lepas abis cite tew,aku pandang kerek je kat kakak dye. cina sebelah adik & kakak nie pun panas ati je.sengal.

kesimpulan : dok dalam panggung diam2. xpayah nak memekak2 nieyh. faham!

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 7:44 PM |

1 Comments:

Post a Comment


At 05 August, 2009 02:53, Blogger ~neena~ said........
haha..
klu nk crita 1 wayang bek dok uma jee..
cter kt mak bapak ko..
kecoh jee..
diam2 jee suda r..
haha..