| MY STORY™ |


Friday, January 15, 2010


yana, tika, syafa, dhamirah, amalina dan sharul

semalam, 15 Januari 2010 kolej aku PTPL SHAH ALAM buat logo 1 Malaysia yang dibuat dari kuih Apam. aku sampai kolej pukul 7.45am. sampai2 je aku terus tolong potong2 kuih apam tew. pastew agak2 aku da malas nak potong, aku tolong angkat kuih2 tew [berat ok!] dari student centre ke padang kolej. bermula pukul 8.30pg kami mule susun kuih atas meja. ye,aku panjat atas meja untuk susun kuih. [seluar aku bahagian lutut kotor sbb kene apam tew mase susun2] banyak kali gak ar aku tersadul2. ye ar,meja xberapa stabil untuk aku yang mempunyai berat 55kg nie kan. haha.

Tujuan buat kuih apam nie untuk masuk Malaysian Book of Records la doe. kalo tak wat pe penat2 ktowg datang nie.heh. && kitowg dapat k sijil tewh!



Aku potong kuih apam. huhh sangat banyak. sakit tengkuk aku.




Aku n Tika menyusun kuih apam atas meja. Panas terik k.




nie Wan, pantang nampak aku minum air,dye mintak. padahal asik pgg payung GIORDANO dye je tewh.haha



wei korang2, tgk la sijil nie baiiiii!! hahaha

** kalo nak tao lebeyh lanjut, baca surat khabar kosmo, utusan dan metro. dan nak lebyh bagus, tgk MHI di TV3 pukul 9am okey! **




Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 8:24 PM |

3 Comments:

Post a Comment


At 15 January, 2010 23:22, Blogger jejaka anggun said........
so mana pic logo yg terhasil???
 


At 15 January, 2010 23:30, Anonymous Anonymous said........
This comment has been removed by a blog administrator.
 


At 16 January, 2010 01:13, Blogger |Liyana PELANGI™ | said........
azry: sayang..xde papelah yana ngan wan nie..

jA : tew tew tew post yg bawah tew. tew lah yg terhasil..:)