| MY STORY™ |


Thursday, July 8, 2010


nie la baju yg aku carik kat ts. ok ar nie.. dari xde. haha :D

School SHS ada buat Annual Dinner bertemakan lagenda 1001 malam. aku terlibat dalam persembahan pentomen ntok watak kakak tiri dalam cerita Cinderella.. ye,cite pasal persembahan nie. perghh.. agak memenatkan jugak la.. sbb berlatih hari2 kot. tp takpe. aku enjoy. dgn pelakon2 yg lain termasuk dak KKM yg best gile!

mase hari dinner tue, dari kol 10 aku da ada kat dewan tue. mmg liat gile ar nak bangun. bukan pasal ape..sehari sebelum tue aku ngan dak2 pentomen g carik baju kat ts doi. dr kol 4 petang sampai 1 pagi! aik? apesal sampai 1 pagi erk? hahaha! gara2 aku dan sharul tgh makan beramai2,terdengar jeritan orang ramai. upenye ada konsert Cornetto Show ur love. pe lagi,lepas makan, aku pi ar sane. nasib aku pakai tshirt je. haha.. mmg best gile ar.. dgn akim,sam bunkface dan aizat. yg lain2 tue aku kureng minat.. mcm mila dgn shila.hehee.. aku siap naik atas pentas tueee.. abg naz sbagai pengacara suro aku naik. femes jap. wakaka.. apesal aku naik erk atas pentas? adalaaaahhh.. sape yg g je yg tau. dorang siap buat statement kt fb lagi ape ayat yg aku gune mase atas pentas. hampeehhh je.. T______T hahaha... :D

akhirnya dapat gak ar baju ntok annual dinner. bese2 jek. :)) nie gambar2 aku mase annual dinner.. :))




reheasel di dewan MBSA.



nie smua yang terlibat dalam lakonan cerita Cinderella



sayang koranggg!!!



Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 10:13 PM |

6 Comments:

Post a Comment


At 09 July, 2010 08:33, Blogger jejaka anggun said........
x sangka plak kakak tiri cinderella bertudung.
 


At 09 July, 2010 09:20, Anonymous Addeena Dzakwan said........
takyah la ko syang si siddiq tuh. nanti macam2 die buat nak tekel ko yana. siyes.
 


At 10 July, 2010 08:25, Blogger | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | said........
ja: well.. hahahaa

syafa: yeke doe????????????????????????? isk2. tp takpe,dye takde hati kat aku..harap2. waa! ttbe aku takut. haha
 


At 10 July, 2010 17:22, Anonymous Addeena Dzakwan said........
siyes la yana. aku paling benci die la kalau ko nak tau. siap aku block lagi kat fb.

hati-hatila. hahahaha.
 


At 25 July, 2010 17:32, Blogger xazryx said........
hum .