| MY STORY™ |


Wednesday, September 29, 2010
agak - agak korang, bile kawan korang cite gempak nieyh! katenye " kedai nie best weyh..rasa bangga bile masuk.. korang kene pergi weyh.." aku n syira pon da excited dengar dah niey! tengok dorang melaram nak g ke sana.. aku n syira a.k.a amoi pun cakap ar 'best sangat ke moi tempat tue? takpe2,nnt kite usha ea..'

beberapa jam kemudian,dorang balik.. " perghhh,seronok wey! aku masuk je,semua orang pandang aku! memang best lah tempat tuh!"

aku pun tanya lah salah sorang dari mereka a.k.a housemate aku. "tempat tu camne?" dye jawab "macam bar!" aku pun "ouh yeahhh??" ok ar.. dengar jela dorang dok berceloteh pasal tempat tuh..

so kelmarin,aku n amoi,g lah tempat yang ditujukan tuh.. ASIA CAFE. atau singkatan AC. dok carik2 kat subang tuh mane tempatnya.. kitorang ikut lah cite dorang,katenye berdekatan dengan INTI KOLEJ. akhirnya kitorang jumpalah tempat tuh.



aku park keta,g lah ke sana.. dalam jalan tuh, dapat lah tengok suasana AC tuh. fulamakkkkk!!! terburai gelak aku n amoi. u noe wat? cam warung tau? cam food court pun ada gak.. alamakkk ai. mane bar nye? aku rasa kalo paris hilton lalu pun,belum tentu orang pandang sebab orang sume bz makan. ape yang gempaknya? adoi.. tak faham aku cite dorang niey. last- last,aku n amoi, beli chappuchino Starbuck, bawak balik.

ape lagi,kitorang pun gelakkan lah dorang. cite kedepung kedepang. tapi? ha'alaaa.. kitorang tunjuk air starbuck,then kitorang on laptop & on9. dorang pe lagi, tersipu - sipu kate nye. ahaks! plsssslah! xyah lah nak cite pung pang lenkali. yeeeha!

p/s: sorry.. bukan nak ngumpat,cume lebeyh elok,xyah cite pung pang. tQ ;)



e'eh.. rindu korang lah!

papai..:)


Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 7:04 PM |

0 Comments:

Post a Comment