| MY STORY™ |


Tuesday, June 30, 2009


*da kurang cikit sbb letak ice.*

semalam pukul 2 pagi aku terjatuh kat guard house apartment perdana nieyh.
sakit gile siot.
terhenjut2 aku jalan sampai ke umah ke kat blok 4.
tp aku bernasib baik ada 5,6 orang yang bantu aku..
urut2 kaki aku mase aku duduk tepi jalan.
thx tew farid && kawan2 dye [xkenal pun sape dorg nie.]sbb tlg urut2 kan kaki yana.
siap mandrem2 lagi kaki yana.haha.
petang karang lepas kelas kol 5 aku nak g klinik.
aku tgk kaki aku da kuar urat2 biru dah.
aku xle jejak kaki aku kat lantai.
sakit sangat2.

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 8:53 PM |

0 Comments:

Post a Comment