| MY STORY™ |


Sunday, October 18, 2009
17 oct aku dengan kawan2 baik aku g melaka . Dataran Pahlawan. Aku bajet dok tgk wayang pastew jalan2 je kat ctew2 kan. Lagipun nak carik hadiah ntok amalina. aku, shamsul, dayang, aiman dan nadya gerak dari tampin pukul 11.30 sampai melaka 12.40. umak ai! ramai gile org doe. [nama pun hari sabtu ngai] sejam lebeyh aku dok carik parking.aduyaii.. 2.30 baru la dapat parking. tew pun agak jauh ngek. tapi takpelah,tenaga kitorg kan masih tinggi untuk menapak sejauh itu,heh. sampai2 je, kitorg bergerak dengan lajunye g GSC. aduyai.nak tgk cite PANDORUM pukul 2.40.hang tao seat mane yg kosong? depannnnnnn skali! aduyaii. pastew aku ngan shamsul panggil aiman. Aiman buat keputusan,tgk cite WHITEOUT. movie tew abis pukul 5. kitorg pun g la makan. lapar la doe. g makan kat STATION KOPITIAM. dah order sume,tetbe abg KOPITIAM tew bawak kek. aku pun berkata2 lah "umak ai.order banyak,dapat free kek ke?siap lilin lagi.best gile.hahaa" sume orang pun pelik kot. upe2nye Aiman bt surprise. waaa! sumpah aku terkejut kot.segan gile.huahauaa.tapi aku xamik gambar lak mase tew.gelabah gile.hauhaaa.papepun.TQ aiman! hah!thx gak kat Shamsul sbb blanje wayang.dye blanje wayang pun sebab hari jadi aku. dan2 nadya blanje kitorg sume makan kat STATION KOPITIAM tewh.thx korang!sayang korg!muahx muahx muahx!

banyak lagi gambar,tp nie jela yg aku sempat upload.:)


aku,aiman dan dayang


nadya, dayang dan aku


Shamsul, Aku, Aiman dan Dayang




okeyh,nak cite pasal movie lak.



Siyez aku cakap doe.sape2 yg ada hati,ada hajat,ada niat nak tgk cite WHITEOUT nie,sumpah xbest! xpaham pebende cite dye. Tapaham motif cite nie. jadi buat pertama kalinya aku bg 0/5 bintang!hauhauhaua! gile kesian kat pengarah nie.hehehe. Tapi mmg siyez xbest weyh! betoll! xyah la nak g tgk.hehee.



Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 4:56 AM |

2 Comments:

Post a Comment


At 22 October, 2009 01:39, Blogger e p i x ____ said........
tgk dia nye trailer pon tah apa2.huhu
 


At 22 October, 2009 04:06, Blogger |Liyana PELANGI™ | said........
tao xpe.mmg xbest!