| MY STORY™ |


Tuesday, October 13, 2009
ehem.12/10/1990 hari lahir aku. terima kasih kat kawan2 yg ingat besday aku.ada yg bg msg,ada yg call dan ada yg bg hadiah!thx korg.muaaahhx! tapi besday aku di sambut awal oleh family aku sebab anak buah aku,shasha farhana besday dye 10/10.jadi,sambut skali je. lagipun member2 aku sume blum cuti sem.aku je yg dok cuti sem. agak bosan gak arh.

nie senarai kawan2 yang ingat kat hari jadi aku :) [ikut turutan]

Syafa Addeena
Amalina [amoi]
Jeyya
Azry ;)
Shamsul
tivaker
azlan
abang mint
my mum
ayah den
along
abg ijam
kak ain
shasha
sharul
Alif
abg rithaudeen [rabbani]
syed
adik shazzlee
shazzwan
zuhdi PD
AQim.

terima kasih korg ingat kat aku.sayang korg.:)

nie gambar2 kat umah akak aku.sikit je gambar yg leyh upload sbb bnyak gambar yg bahaya ditonton.hauhauhaa




belon tajaan baskin robbin.haha


deko! deko! deko!




shasha & sharul



Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 8:15 AM |

4 Comments:

Post a Comment


At 14 October, 2009 17:48, Blogger e p i x ____ said........
cyclop pon datang birthday party yer?hehe
 


At 14 October, 2009 23:38, Blogger |Liyana PELANGI™ | said........
itu VIP tao.haha
 


At 15 October, 2009 03:38, Blogger e p i x ____ said........
ohh vip.huhu.patut lah dia bawak gf dia.
selalu cyclop tak dedahkan identiti gf dia dalam movie.hehehe
 


At 18 October, 2009 04:49, Blogger |Liyana PELANGI™ | said........
all pink.hahaha