| MY STORY™ |


Saturday, October 16, 2010


hampeh ko moi tulis nama aku bamm cit! grrr!!

hari jadi aku pada 12 0ct 1990..yeah,da 20 tahun dah aku. tp masih muda ryte? hari jadi aku, aku dok umah.. (gile bosan kan?!!) mak g bukit jalil, ayah bz dengan belajar sane sini. so agak bosan la gak. tp pagi-pagi tu mak aku da siap masak ikan parang masak asam pedas dengan rendang ayam. aku tanya lah " masak bebanyak nie ntok sapo mak?" mak aku jawab " nanti ada orang datang,ko hidang ea makanan nie" musykil gak aku. tunggu punye tunggu,kol 5 cantu, ada kereta Wira hitam dgn no plat Johor. uik?? upenye Thivager, Amoi, Ati, wife dye and.. jeng jeng jeng. Ahmad Amirul Alif. (my bf) waaa! siyottt! tpu aku! dan2 kate g mid valley! padahal da kantoi da.. nak kene dak tott nieyyy.. haha. terkejut gile dorang datang!



pastew da makan- makan sume, dak mirul suro g dapur basuh pinggan. aku cakap ar,jap g leyh basuh.. dye kate da basuh,leyh lepak.. erm..ok ar cantu.. toot toot.ada lak lagu birthday sayup2 je dengar. waa! siap bawak kek lagi.. thxs korang! aku da segan gilo dah! hahaha.


me n amirul.

dah segala-galanya selesai, g jejalan kat taman rekreasi jap. kat sini lah slalo aku main tenis..:) ada gak snap gambar.ngeee..



anyway,thxs pada sayang,amoi,thivager,ati n his wife.. dan pada semua yang wish birthday aku pada msg dan Facebook..thxs a lot! love u all lorhh!!

p/s: banyak2 wish,wish wan paling sengal. "yana,moga ko cepat kawen!" aminnn.hahaha. (gatal tawww)

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 12:29 AM |

2 Comments:

Post a Comment


At 16 October, 2010 05:30, Blogger jejaka anggun said........
happy bday!