| MY STORY™ |


Friday, December 10, 2010
yuhuuu! lame dah aku tak update blog aku nieyh. alaa,kalo update pun,sape je yang baca. ye tak? hahaa.. yela,sejak naik sem nie, busy saje aku nie. bukan setakat busy assgmnt bagai, plus merayap lagi..plus dating lagi.ups??hahaa..my story..:)

friends..
yeah..kelmarin aku balik Tampin. ye, umah mak ayah aku. heh. semata - mata sebab nak g rumah best friend forever (a.k.a BFF) aku.. kakak dye kawen. kat Melaka. aku pun g lah berkonvoi reramai dengan EX-TBSS yang lain. yeah, 3 kereta yang g..itu dari tampin. belum yang g sendiri-sendiri. so meet together2 kat sane umah shamsul lah.haha. biasalah,dah jumpe seramai - ramai EX-TBSS,mmg aok arr.hahaa..



umah kawen kakak Shamsul :)

special boyfriend..
yah..bf aku nie memang lah suke sukan. ayoyo..tapi ok ar.. sihat tubuh badan. ye tak.. apa je sukan yang dye tak main? sume dye layan. asalkan ada luangkan masa untuk aku cukup lah,so tarahal dye nak main sukan apa pun.ngee..artew aku follow dye g mini stadium kat s.alam nie. tengok dye main bola. alamakk,posisi dye sebagai goal keeper. takbest sangat tengok dye main posisi tu..nak tengok dye lari-lari.ngeee.. i love you sayang!!! :)



Ahmad Amirul Alif :)


kawan-kawan shah alam :)
kat depan stadium melawati nie ada funfair. hahaa..macam bebudak ann? hellooo,sape ada bran main spinner?hahaha.. tu bukan ntok budak2 ye.ngeee.. so aku,sharu,farah,ika,tika n diela g main mende alah tuh. seronok gile main bende tuh. dok action kamen bagai aku n shah.. yg farah n ika senyap je. nape erk? hahahahahaha!!!



farah, yana dan shah

tu jelah..have a nice day..bubye!!! ;)

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 8:25 PM |

3 Comments:

Post a Comment


At 11 December, 2010 00:35, Blogger -AhmadAmirulAlif+ said........
i love you too sweetheart!!.:)
 


At 17 April, 2011 20:37, Anonymous Anonymous said........
fuck off