| MY STORY™ |


Thursday, January 13, 2011




harini ialah hari pertama cerita Khurafat arahan Shamsul Yusof ditayangkan. genre seram dan ye! sangat - sangat seram + suspen.aku yang sangat suke cerita seram kali pertama aku berkata pada amoi "jom kuar!" sangat seram ye. hahahaa..

yeah,aku da bantai cakap-cakap pasal movie tu kat dalam pawagam. "apesal baru nak bukak lampu?" "tayah lah pandang belakang,shamsul!" "larilah cepat!" dan pelbagai lagi..



SABRINA ALI

lepas habis cerita tu,sorang mamat seat depan kami berdiri dan bercakap dengan kuat "TAK BESTLAH CERITA NIE!" kami satu pawagam pandang! and..guess what?? itu SHAMSUL YUSOF!! omg omg omg omg!!!! seronok gian aku tengok dye. pastew kluar pawagam,kami diinterview oleh wartawan Melodi. tontonlah melodi ahad nie ye..hehehee..



SHAMSUL YUSOF :)

yeah,jalan cerita sangat BAGUS!, suspen yang TERBAIK, hantu yang BERKESAN,dan TIDAK MEMBAZIR DUIT MENONTON CERITA INI! siyes! 5 STARS!

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 8:02 AM |

0 Comments:

Post a Comment