| MY STORY™ |


Monday, October 18, 2010

yeah,macam sesiapa yang kerja office hour, pagi - pagi da kuar rumah ye tak. so pagi - pagi bangun mandi, siap - siap g kerja.. tapi kene beli makanan nenek amoi kat area - area sini je..pastew antar nenek amoi balik umah,baru lah kitorg g kerja.. sarapan makan kat vanilla cake house. sandwich yang aku teringin dari semalam, baru apat makan arnie. sodap! bak kate amoi, makanan sihat kami sarapan hari nie.. haha

me & Amoi

cam bese gak,tunggu parking.. akhirnya dapat gak parking betul - betul depan kedai. heh. bukak kedai, sapu - sapu + mop lantai.. pastew melepak.



haaa,selain melayan pelanggan,masa yang terluang,kitorang isi dengan jadi model part time.hakkk! xde keje katenye..

p/s: harinie nak g workshop jap,kereta honda tuh kene kasi wax sikit., calar sikit malam tadi lepas makan kat sate kajang. heh.. :)

Posted by | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | at 10:09 PM |

4 Comments:

Post a Comment


At 18 October, 2010 22:52, Blogger mantoba said........
nak jadi model gak bole??
 


At 21 October, 2010 03:35, Blogger mantoba said........
kenapa??.huhu..
 


At 22 October, 2010 02:24, Blogger | Rosliyana Bte Ali @ Abidin™ | said........
xde sebab..grr